Prosjekt Tilhørighet

Støtt Moldespeiderne ved kjøp av sesongkort til MFK sine hjemmekamper på Aker stadion

Moldespeiderne oppfordrer alle speidere, rovere, ledere, gildemedlemmer, foreldre og andre speidervenner til å støtte speiderarbeidet gjennom PROSJEKT TILHØRIGHET!

Hvis du kjøper sesongkort til MFK’s seriekamper på Aker Stadion gjennom PROSJEKT TILHØRIGHET, betaler Kjell Inge Røkkes selskap TRG et tilsvarende beløp til den foreningen du velger å støtte!

Moldespeiderne er godkjent som en av mange foreninger/ lag som deltakere i prosjektet, og vi ser selvsagt gjerne at flest mulig kjøpere av sesongkort velger å gjøre det på en slik måte at de støtter nettopp oss!

Og det koster altså ikke noe utover vanlig pris for sesongkortet for den enkelte bruker, det er Røkke som sponser oss! 

·     Du som er MFK-patriot, og fast kjøper av sesongkort:

Hvis du ser betydningen av det arbeid speiderne gjør blant barn og unge, så velger du Moldespeiderne når du kjøper kort gjennom PROSJEKT TILHØRIGHET! 

  • Du som er bare sånn passe interessert i fotball, og bare tar en tur på enkelte kamper:

Hvis du brenner for speidersaken, og godt kunne tenke deg å bidra med støtte til arbeidet, så kjøper du sesongkort gjennom PROSJEKT TILHØRIGHET og får fast plass på alle kampene i tillegg til at du altså støtter speiderne! 

  • Du som har en fotballinteressert speider i familien:

Hvis du kjøper sesongkort som gave til bursdag, konfirmasjon eller jul, og benytter PROSJEKT TILHØRIGHET, så har du gjort et kupp med å ”kjøpe to, betale for en”:

Du gir bort et sesongkort, samtidig som du støtter speidersaken! 

Sesongkort kjøper du hos MFK på Aker Stadion eller på nett, www.moldefk.no

Du kan også kontakte Moldespeiderne v/ Ole Haugland på telefon 908 32 973,

så ordner vi med bestilling for deg. 

Hvis du allerede har kjøpt sesongkort, uten å kjenne til prosjektet, så er det fortsatt mulig å støtte oss. Du kontakter da MFK eller Ole Haugland, så sørger vi for at Røkke sponser oss med det beløp du allerede har betalt MFK!